Nanda Poulisse

Nanda Poulisse

Trainer KIES nascholingen

  

Orthopedagoog, docent

Gespecialiseerd begeleider van complexe gezinssituaties, systemisch senior opsteller, contextueel begeleider en natuurcoach

Eigen praktijk Gezinspraktijk Gestel

 

" Mijn passie is zorg dragen voor een goede begeleiding van kinderen die in een complexe gezinssituatie verkeren. Door volwassenen concrete tips te bieden naast inzicht in zichzelf, in hun situatie en die van betrokkenen, help je hen verder. Dat geeft rust, begrip en betere mogelijkheden om anders te handelen. KIES geeft kinderen en volwassenen daarbij handvatten die het makkelijker maken om samen verder te kunnen gaan."

Nanda studeerde cum laude af als orthopedagoog. Ze zet zich als docent, orthopedagoog en begeleider van complexe gezinssituaties steeds in voor de kinderen. De belangrijke lessen, kennis en ervaring die ze daarbij opdeed in communicatie deelt ze graag om anderen te helpen samen verder te kunnen gaan op een voor hen zo hanteerbaar mogelijke en prettige wijze.

Nanda herkent bij KIES dezelfde uitgangspunten in het werken met volwassenen. Ze steunt graag de begeleiding van professionals in het zo optimaal mogelijk begeleiden van volwassenen om de kinderen te bieden wat ze nodig hebben.

Contactgegevens

info@gezinspraktijkgestel.nl

073-5518120

 


KIES werkt samen met