KIES Gescheiden Opvoeden

KIES Gescheiden Opvoeden

KIES Gescheiden Opvoeden, voor ouders in scheiding situaties

" Voor mij was het een plek waar ik me als ouder eens helemaal begrepen voelde. Mijn ervaringen en zorgen herkende ik ook bij de anderen en het leverde me erg fijne tips op."

-Johan, gescheiden vader met twee tieners-


Als ouder neem je je eigen verleden en opvoeding mee. Dat is ook zo bij scheiding situaties met dezefde opvoedingstaken en verantwoordelijkheden. Opvoeden na scheiding heeft dan ook extra uitdagingen waar ouders voor staan en vaak (in eerste instantie) alleen voor staan. Bij de situatie van een samengesteld gezin, komen er weer uitdagingen bij. Tijdige ondersteuning helpt ouders weer snel stevig te staan in hun opvoedingstaken. Dat kan met KIES Gescheiden Opvoeden!

KIES Gescheiden Opvoeden is er speciaal voor gescheiden ouders. In deze bijeenkomsten kan eens verteld worden over je eigen ervaringen als gescheiden ouder. Je kunt je vragen stellen en je zorgen delen met andere gescheiden ouders. De KIES professional die de bijeenkomsten begeleidt brengt daarnaast een aantal thema's in die voor alle ouders belangrijk zijn bij scheiding situaties.

Voor meer informatie neem contact op met een KIES professional met het certificaat KIES Gescheiden Opvoeden

 

KIES werkt samen met