Het beste voor je kind

Het beste voor je kind

Als ouders kun je nog zo in conflict zijn, beiden willen wel het beste voor hun kind. Dát kan met KIES en begeleiding zowel kinderen als ouders bij scheiding!'
 
KIES professionals moeten voldoen aan minimale strenge toelatingseisen voordat zij worden toegelaten voor het volgen van een KIES training. Na deelname ontvangen zij een certificaat voor de training die zij met succes afronden en worden vermeld op deze website. Op deze website zijn alle op dit moment actieve KIES professionals vindbaar. Vermelding op deze website is mogelijk voor de professional door zijn of haar KIES certificering bij te houden. 
 
Als je als ouder(s) op zoek bent naar professionele ondersteuning bij scheiding, dan wil je ook weten of dat de geboden hulp werkt, wetenschappelijk onderbouwd is en kwaliteit heeft. Dat begrijpen we als Expertisecentrum Kind en Scheiding. Ook wij houden daarom onze certificering bij. We doen bijna doorlopend mee aan grotere onderzoeken m.b.t. scheiding en ontwikkelen onze methode, programma's, trainingen en tools door. 

KIES is een uitgebreid onderzochte methodiek door de Universiteit Utrecht. De methode is meerdere malen effectief bewezen door het Nederlands Jeugd Instituut en is met de op één na hoogste waardering (bij ook buitenlands onderzoek) opgenomen in de databank effectief bewezen jeugdinterventies.
 
 

KIES werkt samen met