KIES voor Jongeren

KIES voor Jongeren

Hoi!   
Wat leuk dat je de KIES Jongeren pagina bezoekt.
We zijn het nog aan het bouwen. heb je tips of wensen, of wil je zelf iets schrijven, laat het ons weten!Kijk hier voor direct contact met een KIES coach voor meer informatie, vragen en hulp voor kinderen, jongeren en jong volwassenen.

 

Op deze pagina vind je nog meer voor jongeren. 
Of neem hier alvast een kijkje bij de volgende links:

   
 
 • Jongeren, Jeroen en Lisa,  die als kind KIES volgden en met KIES bij Kruispunt op TV kwamen
 • Meer 13-17 jr
 • Meer 18-25 jr

  Nog even dit:
  Je hebt misschien allerlei gedachten, misschien vragen of zelfs zorgen. Wil je of kun je niet naar KIES, wil je wel graag even chatten of bellen? Zij zijn er ook voor jou bij scheiding:
   
   
  Heb je een vraag over scheiden, wil je jouw verhaal met iemand delen of wil je over iets anders praten? Met De Kindertelefoon kunnen kinderen van 8 tot 18 jaar over ALLES praten.
  Het is gratis en anoniem. Je kunt iedere dag contact opnemen tussen 11.00 uur en 21.00 uur, door te bellen naar 0800-0432 of te chatten op kindertelefoon.nl.
  Ook heeft De Kindertelefoon een forum voor jongeren vanaf 12 jaar.”
   
   
   
  Vergeet nooit dat jij niet de enige bent met gescheiden ouders. Je mag altijd jouw verhaal vertellen en je gevoelens delen.
  In heel Nederland zijn er KIES coaches en andere mensen die naar je willen en kunnen luisteren en je kunnen helpen.
  Blijf niet alleen met iets als dat te groot voor je is!
  Als je niemand kent om naar toe te gaan is er op school ook altijd iemand die je kunt vertrouwen en die niks verder vertelt zonder dat aan je te vragen. Dit is een vertrouwenspersoon. Vraag er anders naar aan je docent of mentor.

 


KIES werkt samen met