KIES voor Jongeren

KIES voor Jongeren

Hoi!   
Wat goed dat je de KIES Jongeren pagina bezoekt.
Er is vanalles te vinden over scheiding. Mis je iets? Dan horen wij graag van jou!
Misschien heb je nog tips of wensen, of wil je zelf iets schrijven, laat het ons dan weten en mail ons dan even.

Kijk hier voor het vinden van contact met een KIES professional voor meer informatie, vragen en hulp. Je zoekt via de zoekbalk in je eigen dorp, gemeeente of regio. Je kunt ook altijd even op school of bij je gemeente opvragen waar je terrecht kunt.

Hier vind je meer over scheiding voor jongeren.


Misschin ben je op zoek naar informatie of wil je alvast een kijkje nemen bij de volgende links?

Nog even dit:
Je hebt misschien allerlei gedachten, misschien vragen of zelfs zorgen. Wil je of kun je niet naar KIES, wil je wel graag even chatten of bellen? Zij zijn er ook voor jou bij scheiding:
 
 
 
 
Heb je een vraag over scheiden, wil je jouw verhaal met iemand delen of wil je over iets anders praten? Met De Kindertelefoon kunnen kinderen van 8 tot 18 jaar over ALLES praten.
Het is gratis en anoniem. Je kunt iedere dag contact opnemen tussen 11.00 uur en 21.00 uur, door te bellen naar 0800-0432 of te chatten op kindertelefoon.nl.
Ook heeft De Kindertelefoon een forum voor jongeren vanaf 12 jaar.
 
 
 
 
 
 
 
Vergeet nooit dat jij niet de enige bent met gescheiden ouders. Je mag altijd jouw verhaal vertellen en je gevoelens delen.
In veel gemeenten en op veel scholen zijn er KIES professionals en andere mensen die naar je willen en kunnen luisteren en je kunnen helpen.
Blijf niet alleen met iets als dat te groot voor je is!
Als je niemand kent om naar toe te gaan is er op school ook altijd iemand die je kunt vertrouwen en die niks verder vertelt zonder dat aan je te vragen. Dit is een vertrouwenspersoon. Vraag er anders naar aan je docent of mentor.

 


KIES werkt samen met