Data Trainingen

Data Trainingen

 "Erg fijne intensieve training, waardevolle inzichten en mooi materiaal om te gebruiken. Het was een goede en bruikbare training op een prachtige locatie. Hartelijk dank!"

 
De data basistraining KIES coach bij onze trainingslocatie voormalig klooster ZIN, zie hieronder de planning en informeer via training@kiesvoorhetkind.nl naar de actuele beschikbaarheid.

Kijk voor informatie over de scholing tot KIES coach in het kort hier.

Onze training is SKJ geaccrediteerd
 
 
Training tot KIES coach en de specialisatie KIES Mediation 
Zie data om aan te melden bij KIES Academie of informeer voor andere data en mogelijkheden via training@kiesvoorhetkind.nl
 
 
 
De trainingen vinden plaats bij onze trainingslocatie
Klooster ZIN Vught.


Bij een intensieve training is het fijn om je volledig daarop te kunnen richten. Daarom beschik je bij Klooster ZIN tijdens de training over je eigen kamer. Bij mooi weer kan bij onderdelen ook buiten gewerkt worden. Een heerlijke biologische lunch wordt verzorgd in een speciaal gereserveerde ruimte.
 
 
Er is een mogelijkheid om in een pauze te ontspannen in de huiskamer met lounche banken en er is een op speciale tijden toegankelijke stilteruimte; de oude kapel van het voormalig klooster. Buiten kun je wandelen in de prachtige tuin van ZIN. Meer informatie over ZIN vind je hier.
KIES werkt samen met