KIES bij Nederlandse gemeenten

KIES bij Nederlandse gemeenten

 
Het meemaken van een scheiding is voor alle betrokkenen al iets ingewikkelds. ls we het voor professionals, organisaties en gemeenten makkelijker en duidelijker kunnen maken, dan helpt het kinderen, jongeren en hun ouders.
 
Daarom is er KIES in de meeste Nederlandse gemeenten. Hieronder staat een lijst van alle Nederlandse gemeenten anno 2024. De oranje gekleurde links zijn de gemeenten waar professionals van één of meer organisaties - het juridisch werkveld, scholen en (jeugd)zorg en (jeugd)hulp instanties)- met de KIES aanpak werken. Voor informatie over de gemeente en contact met een gemeente over het aanbod bij scheiding kan worden geklikt op de betreffende link. Elke gemeente hanteert eigen beleid en aanbod. De gemeenten hieronder die oranje gekleurd zijn, voorzien in een KIES aanbod.
 
Voor direct contact met de aanbieders in deze gemeenten kan hier gezocht worden op plaatsnaam en hier gezocht worden op plaatsnaam en/of (hulp)aanbod en KIES professional.
 

B

C

D

E

G

H

I

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Z

Mogelijk staat een gemeente blauw gekleurd terwijl er wel met KIES wordt gewerkt. Ontbreekt de vermelding van KIES aanbod in een gemeente? Geef dit dat door aan ons om dit overzicht up to date te houden.  info@kiesvoorhetkind.nl

KIES werkt samen met