Sandra Lambers

Sandra Lambers

 
 
 
 

Trainer KIES basistraining 

 

 

Orthopedagoog, Jeugdprofessional 

Eigen praktijk Kind & Jeugd Praktijk Lambers

Bij KIES staat de beleving van het kind centraal. Kinderen ervaren steun aan elkaar, voelen zich niet langer alleen in hun situatie en er is aandacht voor alles wat gevoeld en gedacht wordt. Dat geeft hen (opnieuw) een stevige basis van waaruit kinderen met vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken"

Sandra Lambers ('79) is orthopedagoog en gespecialiseerd in de invloed van scheiding op kinderen. Als kind maakte ze zelf de scheiding van haar ouders mee en Sandra is zelf ook gescheiden.
Hoewel in de jaren '90 een scheiding niets nieuws meer was ervoer zij een groot gemis in steun en hulp aan kinderen. Na haar wetenschappelijke opleiding is ze gaan werken in de jeugdzorg, jeugd GGZ en jeugdhulpverlening.

Sandra volgde in 2010 de opleiding tot KIES coach en sinds het werken met KIES draagt Sandra de bewezen effectieve methode graag uit naar ieder die met scheiding te maken heeft.
Zelf coacht ze kindern zowel individueel als in KIES groepen, begeleidt ouders en adviseert professionals.
Met haar ervaringsdeskundigheid en ruime werkervaring met KIES is zij graag een bron van inspiratie voor anderen en geeft graag handvatten. Sandra zet zich in voor KIES zodat kinderen met gescheiden ouders in gesprek kunnen blijven.
Haar wens: "Blije kinderen van 'gelukkig' gescheiden ouders!"

 


KIES werkt samen met