Toelichting

Toelichting

 

 

De homepage is de voorpagina van KIESvoorhetkind.nl.

Bovenaan de homepage handige verwijzingen naar KIES, verschillende leeftijden en andere informatie.

In de zoekvelden kan direct een KIES professional gezocht worden op certificaat, land, provincie en woonplaats om direct contact mee op te nemen.

Onder de zoekvelden staat de tekst 'KIES voor het kind'. Hier staat een toelichting over het ontstaan van KIES, het doel van KIES en de missie van het Expertisecentrum Kind en Scheiding.

De button rechts, 'opleidingen' is voor professionals om direct naar informatie over KIES scholing en training, de KIES academie, kunnen gaan.

Bij de tekst 'Onze mensen' maakt u kennis met alle KIES trainers en andere KIES medewerkers.

Bij de tekst 'Aanbevelingen' gaat u direct naar professionals die vanuit hun perspectief - hun vak, onderzoek en ervaring met KIES - iets kunnen vertellen over KIES.

In het midden van de homepagina zijn verschillende 'tegels' waar meer informatie gevonden kan worden per doelgroep of categorie met eigen rubrieken. Door te klikken op de 'tegels' gaat u naar een overzichtspagina van die rubriek. De nieuwste artikelen, informatie, downloads etc worden bovenin toegevoegd. U klikt op de titel van een artikel om het artikel te lezen.

'Lees meer' verwijst naar het vervolgen op een andere pagina na een klein gedeelte van een tekst. Door daarop te klikken kunt u meer te vinden over de betreffende tekst en het onderwerp.

 Organisaties die KIES erkennen Behalve dat veel organisaties werken of samenwerken met KIES, zijn er ook veel organisaties die op andere wijze betrokken zijn bij KIES of bijdragen in kwaliteitsbewaking. Een deel van deze organisaties treft u aan op de homepagina onder de 'tegels' die naar verschillende doelgroepen en categorien verwijzen.

Onderaan de pagina Onderaan staan adres en contact gegevens van het Expertisecentrum kind en Scheiding en de mogelijkheid om je als geintresseerde aan te melden voor de nieuwsbrief van het Expertisecentrum Kind en Scheiding. De KIES professionals ontvangen een eigen nieuwsbrief voor de KIES professional.

 


KIES werkt samen met