Vincent Snels

Vincent Snels

 
KIES ondersteuning

 
Beleidsadviseur, verandermanagement, KIES website
 
 
KIES helpt kinderen en hun ouders bij scheiding vooruit te kijken. Als ze achterom kijken zien ze vaak enkel de nare kanten terwijl ze nog een heel leven voor zich hebben'
 
Vanaf het allereerste begin is Vincent, als huwelijks partner van de founder en ontwikkelaar van KIES, Nelly Snels-Dolron, zeer betrokken. Vanaf de start zorgde hij voor het mee mogelijk maken van KIES. Zo realiseerde hij de gehonoreerde subsidieaanvraag voor de Provincie Noord Brabant die als basis diende voor het kunnen ontwikkelen en draaien van KIES pilots in het eerste jaar. Hij stelde zijn kantoor en benodigde materialen ter beschikking voor de eerste workshops voor professionals 'Kennismaken met KIES' en houdt de financiele gezondheid en balans van de social enterprice in de gaten. Vincent denkt voor het Expertisecentrum Kind en Scheiding mee in beleidskwesties en werkt samen met studenten van een leer/werkproject in Nepal voor de KIES website waarbij hij de afstemming voor aanpassingen co├Ârdineert.

Vincent heeft door zijn achtergrond opbouwwerk en sociaal cultureelwerk, bestuurskunde en conflicthantering affiniteit met het werk en het bereik van KIES. Zijn inzet voor KIES is op verschillende terreinen in de ondersteunende rol met als doel dat KIES zijn weg vindt binnen elke gemeente en instantie waar de effectief bewezen methodiek laagdrempelig de kinderen en ouders kan bereiken. Vincent vindt dat wij en zij beter aan de voorkant kunnen investeren dan op een later moment dubbele lasten moeten dragen.
 
 

KIES werkt samen met